Evi-Robecopagina's

Omgeving voor beleggers in Robecofondsen

Evi ONE Terugblik januari 2024

De beheerders van Evi ONE, werkzaam bij Robeco Institutional Asset Management, hebben deze Evi ONE Terugblik geschreven en zijn verantwoordelijk voor de inhoud. In dit verslag geven zij een overzicht van de prestaties en ontwikkelingen van de Evi ONE-fondsen.

Robeco ONE Defensief

In januari is Robeco ONE Defensief met 0,46% gestegen. Het marktsentiment verbeterde verder in januari. Het is niet meer de vraag of, maar wanneer de eerste renteverlaging komt. Dit vooruitzicht leidde tot positieve beursreacties.
Lees meer over Robeco ONE Defensief

Robeco ONE Neutraal

In januari is Robeco ONE Neutraal met 1,25% gestegen. Het marktsentiment verbeterde verder in januari. De korte rentes hebben hun piek bereikt en het is nu niet meer de vraag óf, maar wanneer de eerste renteverlaging komt. Dit vooruitzicht leidde tot positieve beursreacties.
Lees meer over Robeco ONE Neutraal

Robeco ONE Offensief

In januari is Robeco ONE Offensief met 2,21% gestegen. Het marktsentiment verbeterde verder in januari. De korte rentes hebben hun piek bereikt en het is nu niet meer de vraag óf, maar wanneer de eerste renteverlaging komt. Dit vooruitzicht leidde tot positieve beursreacties.
Lees meer over Robeco ONE Offensief

Robeco ONE Duurzaam

In januari is Robeco ONE Duurzaam met 0,6% gestegen. Het impact aandelensegment presteerde in deze periode behoorlijk minder dan de bredere aandelenmarkt. Gelukkig wist de sterke prestatie van de rest van de portefeuille de algehele impact op het rendement te verzachten.
Lees meer over Robeco ONE Duurzaam

Geselecteerde fondsen

Er zijn nog geen fondsen geselecteerd. Ga naar de Fondsselector en voeg uw fondsen toe.
Rendement & risico
Morningstar

Uw fondsen hebben een risico van 7 of minder

Klik op de link "Toon risicometer" voor het risico per fonds.

Geselecteerde fondsen

Hier vindt u uw geselecteerde fondsen. Bekijk uw selectie en koop uw fondsen eenvoudig aan.

Sluiten