Evi-Robecopagina's

Omgeving voor beleggers in Robecofondsen

Evi ONE Terugblik mei 2024

De beheerders van Evi ONE, werkzaam bij Robeco Institutional Asset Management, hebben deze Evi ONE Terugblik geschreven en zijn verantwoordelijk voor de inhoud. In dit verslag geven zij een overzicht van de prestaties en ontwikkelingen van de Evi ONE-fondsen.

Robeco ONE Defensief

In mei steeg Robeco ONE Defensief met 0,98%. De markten presteerden in mei overwegend goed na de terugval in april. Robecofondsen profiteerden van hun beleggingen in kwalitatieve groeiaandelen die goed presteerden. Lees meer voor een gedetailleerd overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen.
Lees meer over Robeco ONE Defensief

Robeco ONE Neutraal

Na de daling in april herstelde Robeco ONE Neutraal in mei met een positieve ontwikkeling van 1,79%. Dit was te danken aan stijgende aandelenmarkten, de verwachting van lagere groei en inflatie in de VS, dalende renteverschillen en sterke prestaties van kwalitatieve groeiaandelen in Robecofondsen. Lees verder in onze volledige update voor meer informatie.
Lees meer over Robeco ONE Neutraal

Robeco ONE Offensief

Robeco ONE Offensief noteerde in mei een stijging van 2,00%. De markt herstelde zich na de aprildip met nieuwe records voor aandelen in veel markten. Gunstige factoren waren de verwachting van een mogelijke renteverlaging van de FED en sterke prestaties van kwalitatieve groeiaandelen in Robecofondsen. De positie in grondstoffen werd wel verlaagd vanwege de voorziene lagere groei in de VS en gedempte vraag vanuit China. Lees meer in onze volledige update voor meer details.
Lees meer over Robeco ONE Offensief

Robeco ONE Duurzaam

Robeco ONE Duurzaam behaalde in mei een uitstekende prestatie met een stijging van 2,14%. De markten herstelden zich van de aprildip, met nieuwe pieken voor aandelen in veel markten. Deze positieve ontwikkeling werd gestimuleerd door de verwachting dat de FED de rente mogelijk kan verlagen en de sterke prestaties van duurzame beleggingen. Lees verder in onze volledige update om meer te weten te komen over de factoren die bijdroegen aan het succes van Robeco ONE Duurzaam in mei.
Lees meer over Robeco ONE Duurzaam

Geselecteerde fondsen

Er zijn nog geen fondsen geselecteerd. Ga naar de Fondsselector en voeg uw fondsen toe.
Rendement & risico
Morningstar

Uw fondsen hebben een risico van 7 of minder

Klik op de link "Toon risicometer" voor het risico per fonds.

Geselecteerde fondsen

Hier vindt u uw geselecteerde fondsen. Bekijk uw selectie en koop uw fondsen eenvoudig aan.

Sluiten