Evi-Robecopagina's

Omgeving voor beleggers in Robecofondsen

Evi ONE

Powered by Robeco

 • Keuze uit 3 mixfondsen
 • Defensief, Neutraal of Offensief
 • Beheerd door fondsmanagers van Robeco
Open een rekening

Evi ONE, beleggen met kant-en-klare fondsen

Evi ONE is een beleggingsoplossing met 3 kant-en-klare fondsen, beheerd door Robeco's ervaren fondsmanagers. Met Evi ONE kunt u al vanaf €1.000 eenvoudig en flexibel beleggen, altijd aanpasbaar en opneembaar.

Kies de variant die aansluit bij uw wensen

Elk fonds heeft een verschillende risicoverdeling en verwacht rendement.

*Disclaimer: het gemiddeld behaald jaarrendement na fondskosten vanaf start 5 oktober 2012 t/m 31 mei 2024. Er onder staat het gemiddelde (jaar)rendement na fondskosten over de aangegeven periode. Dienstverleningskosten zijn nog niet verwerkt in het rendement. Deze bedragen tot €100.000 0,56% en 0,40% vanaf €100.000. Deze dienstverleningskosten zorgen ervoor dat het daadwerkelijk rendement lager wordt. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Wat is uw doel?

Beleggen doet u om een doel te bereiken. Wanneer u dat doel wilt bereiken bepaalt hoe lang en met welk risico u een belegging aan kunt gaan. Hierbij geldt: hoe meer rendement u wilt behalen, des te hoger is het risico dat u bereid moet zijn om te nemen. Maar uw belegging kan ook in waarde dalen, dus beleg alleen met geld dat u over hebt. En houd buiten uw beleggingen om een buffer voor onverwachte uitgaven. Bereken hieronder wat beleggen u op kan leveren.

 • e

Verwacht resultaat: 17.143

(Totale investering: € 12.500,- )

Let op: het werkelijke rendement is afhankelijk van de prestaties van het beleggingsfonds dat u kiest. Het eindbedrag kan lager maar ook hoger uitvallen dan verwacht.

Kies uw Evi ONE variant

Let op: het werkelijke rendement is afhankelijk van de prestaties van het beleggingsfonds dat u kiest. Het eindbedrag kan lager maar ook hoger uitvallen dan verwacht.

Evi ONE kosten

Met beleggen in Evi ONE staat gemak voorop. De fondsmanagers zorgen ervoor dat uw beleggingen binnen het gekozen risico-rendementsprofiel blijven. Hier rekenen we in de vorm van fondskosten een klein percentage voor. Dienstverleningskosten zijn de kosten voor het aanhouden van uw beleggingsrekening. Het betreft de toegang tot het persoonlijke gedeelte van de website en de administratie van uw fondsen. Aan- en verkopen doet u eenvoudig zelf via de mijn omgeving en is kosteloos. Voor telefonische transacties betaalt u 0,35%.

Dienstverleningskosten per jaar
0,56% tot €100.000
0,40% over het meerdere
Fondskosten per jaar
0,63% Robeco ONE Defensief
0,73% Robeco ONE Neutraal
0,81% Robeco ONE Offensief

De historische koersontwikkelingen van Evi ONE

Bekijk hieronder de historische koersontwikkelingen van de verschillende ONE-varianten*.

*De grafiek toont de historische koersontwikkelingen over de geselecteerde periode. Het betreft de koersontwikkeling na fondskosten. Dienstverleningskosten zijn nog niet verwerkt in het rendement. Deze bedragen tot €100.000 0,56% en 0,40% vanaf €100.000. Deze dienstverleningskosten zorgen ervoor dat het daadwerkelijk rendement lager wordt. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Open een rekening

Ruim 40.000 mensen gingen u voor.
Open een rekening

Niet gevonden wat u zocht?

Veelgestelde vragen

 • Als u een Evi ONE-rekening opent, kiest u eerst één van de drie ONE varianten. Daarna kunt u op dezelfde rekening ook meer dan één variant aanhouden. Meerdere varianten regelt u na het openen van de rekening eenvoudig via de mijn omgeving - Aan- en verkopen.

 • Via uw persoonlijke omgeving hebt u 24 uur per dag inzage in uw Evi ONE-portefeuille. Daarnaast wordt in de maand- en kwartaalberichten door de fondsmanagers verslag gedaan over de behaalde resultaten en de ontwikkelingen in de ONE-portefeuilles.

 • U betaalt voor onze dienstverlening en voor het beheer van uw fonds. U betaalt geen transactiekosten bij online transacties. Bij telefonische transacties betaalt u aan- en verkoopkosten.

 • De ONE-portefeuilles zijn gericht op vermogensgroei en keren geen dividend uit. Indien de fondsmanagers instrumenten gebruiken die dividend uitkeren, geldt dat die uitkering binnen de ONE fondsen zal worden herbelegd.

Hulp nodig? We staan voor u klaar

 • Bekijk de antwoorden op veelgestelde vragen
 • Uw eigen vraag stellen via de zoekbalk
 • Contact via chat of telefoon

Geselecteerde fondsen

Er zijn nog geen fondsen geselecteerd. Ga naar de Fondsselector en voeg uw fondsen toe.
Rendement & risico
Morningstar

Uw fondsen hebben een risico van 7 of minder

Klik op de link "Toon risicometer" voor het risico per fonds.

Geselecteerde fondsen

Hier vindt u uw geselecteerde fondsen. Bekijk uw selectie en koop uw fondsen eenvoudig aan.

Sluiten