Evi-Robecopagina's

Omgeving voor beleggers in Robecofondsen

Evi Self Select

Powered by Robeco

 • Zelf uw fondsen selecteren en uw portefeuille beheren
 • Kies uit ruim 75 beleggingsfondsen
 • Al mogelijk vanaf €1.000
Open een rekening

Zelf uw portefeuille samenstellen met Evi Self Select

Belegt u voor de toekomst of om de waarde van uw vermogen te behouden? Wat uw doel ook is, als u zelf de touwtjes in handen wilt houden dan kiest u voor zelf beleggen met Evi Self Select. Stel uw eigen portefeuille samen met beleggingsfondsen van Robeco. Deze fondsen worden beheerd door de ervaren fondsmanagers van Robeco, de beleggingsspecialist met ruim 90 jaar ervaring.

Zelf fondsen vergelijken met de fondsselector

Zoekt u bepaalde eigenschappen in een beleggingsfonds? Gebruik de fondsselector om uit het fondsaanbod een kleine, overzichtelijke selectie te filteren en kies díe fondsen waarin u wilt beleggen.
Ga naar de fondsselector
Fondsselector

Risico's van beleggen
Beleggen brengt risico's met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.

Zo werkt Evi Self Select powered by Robeco

 1. 1

  Selecteer de beleggingsfondsen die u wilt kopen

 2. 2

  Open een beleggingsrekening

 3. 3

  Stort een bedrag en koop de geselecteerde fondsen

Bepaal allereerst of beleggen aansluit bij uw wensen. Een handig hulpmiddel is onze Checklist sparen of beleggen (PDF). Zorg dat u de basisregels kent voordat u begint met beleggen.

Over beleggen

Bij Evi Self Select bepaalt u zelf waarin u wilt beleggen en hoeveel risico u wilt nemen. U belegt om een doel te bereiken. Wanneer u dat doel wilt bereiken bepaalt hoe lang en met welk risico u een belegging aan kunt gaan. Hierbij geldt: hoe meer rendement u wilt behalen, des te hoger is doorgaans het risico dat u bereid moet zijn om te nemen. En, hoe langer u wilt beleggen, des te groter is de kans dat u een aantrekkelijk rendement behaalt. Maar onthoud dat uw belegging ook in waarde kan dalen. Dus beleg alleen met geld dat u over hebt en zorg dat u naast uw beleggingen een buffer hebt voor onverwachte uitgaven.

Transparante kosten

De kosten die u betaalt voor beleggen met Evi Self Select zijn altijd helder. U betaalt voor de dienstverlening en voor het onderhouden van uw fonds(en). Online transacties zijn gratis, voor telefonische transacties betaalt u 0,35%.

Dienstverleningskosten per jaar0,36% tot €25.000
0,24% over het meerdere tot €50.000
0,16% over het meerdere vanaf €50.000
Fondskosten per jaarVerschillend per fonds. Bekijk de fondspagina’s voor meer informatie of bereken ze op deze pagina.

Niet gevonden wat u zocht?

Veelgestelde vragen

 • Een fonds aankopen kan eenvoudig en zonder transactiekosten via uw persoonlijke omgeving. U selecteert hiervoor links in het menu Rekening -> Kopen. Kies het fonds dat u wilt kopen en vul het gewenste bedrag in. U kunt de koop betalen vanaf het spaarsaldo of via iDEAL. Let op de standaardlimiet voor overboeken via IDEAL. Wilt u een groot bedrag inleggen? Dan dient u de opdracht te bevestigen (via de ING scanner, Rabo scanner, e.dentifier ect.) U kunt de daglimiet ook tijdelijk verhogen via de bank-app.

 • Nadat u een beleggingsrekening hebt geopend vindt er een aantal controles plaats. Het kan tot 2 werkdagen duren voordat de rekening actief is.

 • Op deze pagina vindt u een overzicht van alle producten. Als u hier een keuze hebt gemaakt, komt u op de pagina waar u een rekening kunt openen.

Hulp nodig? We staan voor u klaar

 • Bekijk de antwoorden op veelgestelde vragen
 • Uw eigen vraag stellen via de zoekbalk
 • Contact via chat of telefoon

Geselecteerde fondsen

Er zijn nog geen fondsen geselecteerd. Ga naar de Fondsselector en voeg uw fondsen toe.
Rendement & risico
Morningstar

Uw fondsen hebben een risico van 7 of minder

Klik op de link "Toon risicometer" voor het risico per fonds.

Geselecteerde fondsen

Hier vindt u uw geselecteerde fondsen. Bekijk uw selectie en koop uw fondsen eenvoudig aan.

Sluiten