Evi-Robecopagina's

Omgeving voor beleggers in Robecofondsen

Privacy en veiligheid

In dit Privacy Statement leggen wij uit hoe Evi van Lanschot, onderdeel van Van Lanschot Kempen NV, met persoonsgegevens omgaat.

Download: Privacy Statement Evi van Lanschot

Hoe gaat Evi van Lanschot om met uw persoonlijke gegevens?

Evi van Lanschot doet er alles aan om uw privacy te garanderen. In ons privacy statement (bovenaan deze pagina) staat hoe wij omgaan met uw gegevens.

Veiligheid
Wij vinden veilig online bankieren heel belangrijk. Onze website draait daarom op een beveiligde omgeving en heeft strenge veiligheidsmaatregelen. Lees wat wij eraan doen om online beleggen zo veilig mogelijk te maken en wat u zelf kunt doen.

Uitgaande bedragen
Vanaf uw rekening kunnen wij alleen geld overboeken naar de tegenrekeningen die u hebt doorgegeven en die op uw naam staan.

Ons systeem controleert alle uitgaande en inkomende bedragen en controleert deze op ongebruikelijke patronen. Bij een verdachte transactie blokkeren we die en controleren ze telefonisch met u. Daarom hebben wij een telefoonnummer nodig waarop u goed bereikbaar bent.

Uw beveiligde persoonlijke inlogomgeving
Voor uw online transacties gebruikt u de beveiligde omgeving van onze website. Die is alleen toegankelijk voor klanten, buitenstaanders kunnen niet bij de gegevens van onze klanten.

Als u inlogt op uw persoonlijke omgeving wordt er een beveiligde verbinding tot stand gebracht. Dat uw gegevens worden verzonden ziet u aan het hangslotje in de adresbalk of rechtsonder in uw browser. Controleer ook dat het internetadres begint met ‘https’ in plaats van ‘http’. Alle systemen van Evi van Lanschot staan in beveiligde omgevingen op verschillende locaties.

Gebruikersnaam en wachtwoord
Uw e-mailadres is uw gebruikersnaam. Wilt u een ander e-mailadres gebruiken, wijzig dit dan in uw persoonlijke inlogomgeving. We bevestigen dit op uw oude en uw nieuwe e-mailadres.

Logt u voor het eerst in op uw persoonlijke omgeving dan kunt u zelf uw wachtwoord kiezen. Dat moet aan bepaalde eisen voldoen zodat anderen het niet makkelijk kunnen raden. Weet u uw wachtwoord niet meer, kies dan voor “wachtwoord vergeten” op het inlogscherm. We sturen u een email waarna u een nieuw wachtwoord kunt maken.

Uw wachtwoord is uw persoonlijke eigendom; medewerkers van Evi van Lanschot hebben geen toegang tot uw wachtwoord! Het is belangrijk dat u regelmatig uw wachtwoord verandert. Let op: we versturen geen wachtwoorden per post, dat is wel zo veilig!

Tweestapsverificatie
Inloggen op uw persoonlijke omgeving werkt met tweestapsverificatie. Daarvoor gebruikt u de Inlog app op uw smartphone. Deze extra stap maakt het nog moeilijker voor kwaadwillenden om bij uw rekeninggegevens te komen, zelfs al hebben ze uw wachtwoord. Hebt u geen smartphone? Dan kunt u gebruikmaken van SMS-verificatie.

Berichten via e-mail
Criminelen proberen soms klantgegevens te achterhalen met berichten die lijken op e-mails van Evi van Lanschot (phishingmails). Wees daarom alert en let op het volgende:

 • E-mails van Evi van Lanschot eindigen op @evivanlanschot.nl
 • Via onze e-mails kunt u nooit rechtstreeks inloggen op uw persoonlijke inlogomgeving. Wij verwijzen altijd naar robeco.evivanlanschot.nl, waar u zelf kunt inloggen
 • Wij vragen per e-mail of telefonisch nooit om uw inloggegevens
 • Hebt u toch een verdacht bericht ontvangen? Laat het ons dan weten.

Dit kunt u doen

 • Gebruik apparatuur met een recente browser en installeer de updates van uw besturingssysteem
 • Gebruik een up-to-date virus- en malware scanner, firewall en anti-spyware
 • Gebruik uw persoonlijke inlogomgeving niet op een openbare Wifi-hotspot
 • Installeer geen illegale en/of onbekende software
 • Controleer de URL en het slotje van de beveiligde verbinding als u inlogt
 • Log uit als u klaar bent
 • Houd uw wachtwoord geheim. Medewerkers van Evi van Lanschot zullen nooit vragen om uw wachtwoord; niet aan de telefoon en ook niet per e-mail.
 • Meld verdachte zaken meteen bij ons via 0800-1971 of klantenservice@evivanlanschot.nl
 • Kijk op www.veiligbankieren.nl voor meer tips over veilig bankieren.

Samen veilig: wees alert!
Net als andere financiële instellingen zijn wij zeer alert op signalen van onze klanten. In geval van een mogelijk risico kunnen wij zeer snel al onze systemen blokkeren. Wij verwachten ook van u dat u alert reageert op verdachte zaken en die direct aan ons doorgeeft.

Bent u deskundig op het gebied van internetbeveiliging en hebt u een mogelijke zwakte in onze systemen ontdekt? Ga dan naar onze pagina over responsible disclosure.

Geselecteerde fondsen

Er zijn nog geen fondsen geselecteerd. Ga naar de Fondsselector en voeg uw fondsen toe.
Rendement & risico
Morningstar

Uw fondsen hebben een risico van 7 of minder

Klik op de link "Toon risicometer" voor het risico per fonds.

Geselecteerde fondsen

Hier vindt u uw geselecteerde fondsen. Bekijk uw selectie en koop uw fondsen eenvoudig aan.

Sluiten