Evi-Robecopagina's

Omgeving voor beleggers in Robecofondsen

Robeco en Evi van Lanschot

Als gevolg van een strategische samenwerking tussen Robeco en Van Lanschot Kempen zijn de particuliere en mkb-klanten van Robeco overgegaan naar Evi van Lanschot. Onder de naam Evi van Lanschot bieden we een breed aanbod aan beleggingsdiensten aan.

Een rijke geschiedenis in beleggen

Robeco en Evi van Lanschot, als onderdeel van Van Lanschot Kempen, hebben beide een lange geschiedenis in vermogensbeheer. We delen een historie van ondernemerschap en degelijkheid. We combineren honderden jaren beleggingskennis en weten wat er op de beurzen speelt. Wij hebben de kennis in huis om uw vermogen te laten groeien.

Persoonlijke aandacht in online beleggen

Samen bieden we een breed aanbod aan beleggingsmogelijkheden en diensten. Of u nu op zoek bent naar vermogensbeheer, pensioenoplossingen of zelf wilt beleggen via ons online platform, wij hebben een oplossing die aansluit bij uw behoeften. Bij ons staat u als klant centraal. Ervaar de kracht van online vermogensbeheer met persoonlijke aandacht.

Focus op de toekomst

In de dynamische wereld van online beleggen staan we nooit stil. Daarom blijven we continu werken aan het verbeteren van onze dienstverlening. Medio 2024 zullen we deze website volledig integreren met de website van Evi van Lanschot. Zo streven we naar een nog betere ervaring voor al onze klanten.

Medio 2023

Alle Robecoklanten overgegaan naar Evi van Lanschot.

Eind 2023

We gaan verder onder de naam Evi van Lanschot.

Medio 2024

Eén gezamenlijke website voor alle klanten. Lees meer.

Veelgestelde vragen

  • Samen beheren Robeco en Evi van Lanschot voor ruim 150.000 particuliere en MKB-klanten €6 miljard aan belegd vermogen. De krachtenbundeling van Robeco en Evi van Lanschot wordt ingezet voor de verbetering van de dienstverlening.

  • De Robecofondsen veranderen niet. De Robeco fondsmanagers blijven verantwoordelijk voor het beheer van deze fondsen. Zij analyseren de markten, stellen de fondsen samen en kopen of verkopen de aandelen of obligaties binnen de fondsen.

  • Evi van Lanschot is een dochteronderneming van Van Lanschot Kempen. Van Lanschot Kempen is de oudste onafhankelijke financiële instelling van Nederland, opgericht in 1737. Evi van Lanschot is de online aanbieder van beleggingsdiensten.

Hulp nodig? We staan voor u klaar

  • Bekijk de antwoorden op veelgestelde vragen
  • Uw eigen vraag stellen via de zoekbalk
  • Contact via chat of telefoon

Geselecteerde fondsen

Er zijn nog geen fondsen geselecteerd. Ga naar de Fondsselector en voeg uw fondsen toe.
Rendement & risico
Morningstar

Uw fondsen hebben een risico van 7 of minder

Klik op de link "Toon risicometer" voor het risico per fonds.

Geselecteerde fondsen

Hier vindt u uw geselecteerde fondsen. Bekijk uw selectie en koop uw fondsen eenvoudig aan.

Sluiten