Evi-Robecopagina's

Omgeving voor beleggers in Robecofondsen

Service & Contact > Samenwerking Robeco en Van Lanschot Kempen

Evi van Lanschot en Robeco

Robeco en Van Lanschot Kempen zijn een langdurige samenwerking aangegaan. Robeco heeft haar particuliere en MKB-klanten met een beleggingsrekening ondergebracht bij Evi van Lanschot, onderdeel van Van Lanschot Kempen. Hiermee zijn de kennis en ervaring van twee beleggingshuizen, met een lange Nederlandse geschiedenis, bij elkaar gebracht.

Overgang

  • Voorlopig worden uw Robecoportefeuille en Evi beleggingen niet samengevoegd. Mocht dit in de toekomst veranderen, dan informeren we u hierover.

  • De geschiedenis van Van Lanschot gaat terug tot 1737. Evi van Lanschot bestaat inmiddels 10 jaar en is zeer succesvol in online vermogensbeheer met persoonlijke aandacht.

  • U kunt blijven beleggen in Robecofondsen. Bovendien is sparen weer mogelijk geworden op de beleggingsrekening. De website is inmiddels veranderd naar de huisstijl van Evi van Lanschot en is Evi van Lanschot de afzender van alle communicatie.

Dienstverlening

  • Evi van Lanschot biedt klanten uitstekende dienstverlening met persoonlijke aandacht. Evi van Lanschot bezit veel beleggingskennis en heeft de ambitie om de online dienstverlening verder te ontwikkelen. Klanten kunnen op termijn profiteren van de ruimere mogelijkheden van deze krachtenbundeling. Zo is sparen inmiddels weer mogelijk op uw beleggingsrekening. De beleggingsoplossingen van Robeco blijven, ook in de toekomst, beschikbaar.

  • Evi van Lanschot biedt haar dienstverlening online aan. De inlog-app en uw persoonlijke omgeving blijven voorlopig bestaan en in de toekomst gaan we onderzoeken hoe we klanten online nog beter kunnen bedienen.

  • Hebt u zich sinds december 2020 geïdentificeerd bij Robeco en is uw klantdossier in orde? Dan hoeft u zich niet opnieuw te identificeren bij Evi van Lanschot. Moet u zich nog identificeren voor de beleggingsrekening? Dan staat er een mededeling voor u klaar in uw persoonlijke omgeving. Mogelijk is dan ook uw rekening geblokkeerd.

Beleggingen

  • U behoudt uw bestaande beleggingen en ook kunt u Robecofondsen blijven aan- en verkopen. Verandert er in de toekomst iets rondom de beleggingsfondsen en -oplossingen, dan informeren we u hierover.

  • De Robeco fondsmanagers blijven verantwoordelijk voor het beheer van de Robecofondsen. Zij analyseren de markten, stellen de fondsen samen, en zijn verantwoordelijk voor aanpassing van de onderliggende beleggingen in de fondsen.

  • Zowel Robeco als Evi van Lanschot zijn voorlopers op het gebied van duurzaamheid en beleggen met oog voor mens, milieu en maatschappij. De jarenlange ervaring en kennis zorgen voor een gefundeerde kijk op duurzame thema’s, zoals bijvoorbeeld de klimaattransitie, biodiversiteit en langer gezond leven. Beide organisaties willen een positieve bijdrage leveren aan deze thema’s voor de generaties van nu en straks.

Geselecteerde fondsen

Er zijn nog geen fondsen geselecteerd. Ga naar de Fondsselector en voeg uw fondsen toe.
Rendement & risico
Morningstar

Uw fondsen hebben een risico van 7 of minder

Klik op de link "Toon risicometer" voor het risico per fonds.

Geselecteerde fondsen

Hier vindt u uw geselecteerde fondsen. Bekijk uw selectie en koop uw fondsen eenvoudig aan.

Sluiten