Evi-Robecopagina's

Omgeving voor beleggers in Robecofondsen

Top 5 best presterende beleggingsfondsen

Bekijk welke Robecofondsen in de afgelopen 5 jaar gemiddeld de hoogste rendementen behaalden.

Top 5

Met Evi Self Select kunt u verschillende Robecofondsen kopen. De top 5 toont de fondsen die de afgelopen vijf jaar gemiddeld het hoogste rendement hebben behaald. Hieronder ziet u per fonds waarin het belegt en wat het risico is. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst. Beleggen brengt risico’s met zich mee, u kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Aan beleggen zijn kosten verbonden, de getoonde rendementen zijn na aftrek van fondskosten, maar er is geen rekening gehouden met dienstverleningskosten. Die hebben ook invloed op uw uiteindelijke rendement.

Let op: dit is slechts een overzicht en niet bedoeld als beleggingsaanbeveling; Het overzicht moet dan ook worden beschouwd als marketinguiting. Het overzicht bevat niet alle beleggingsfondsen waarin u via Evi Self Select kunt beleggen, een overzicht van alle fondsen vindt u hier.

RobecoSAM Smart Energy Equities F EUR

Rendement 19,26% per jaar (laatste 5 jaar)

Meer informatie

Actief beheerd fonds dat wereldwijd belegt in bedrijven die technologieën ontwikkelen voor schone energieproductie, -distributie, infrastructuur voor energiebeheeer en energie-efficiëntie.

Robeco Indian Equities F EUR

Rendement 16,49% per jaar (laatste 5 jaar)

Meer informatie

Robeco Indian Equities is een actief beheerd fonds dat belegt in aandelen die staan genoteerd aan de belangrijkste Indiase aandelenbeurzen.

RobecoSAM Smart Mobility Equities F EUR

Rendement 15,95% per jaar (laatste 5 jaar)

Meer informatie

RobecoSAM Smart Mobility Equities is een actief beheerd fonds dat wereldwijd belegt in bedrijven die betrokken zijn bij de transformatie en decarbonisatie van de wereldwijde transportsector.

Robeco Sustainable Global Stars Equities Fund - EUR G

Rendement 15,26% per jaar (laatste 5 jaar)

Meer informatie

Robeco Sustainable Global Stars Equities Fund is een actief beheerd fonds dat belegt in aandelen uit ontwikkelde landen over de hele wereld.

Robeco Digital Innovations F EUR

Rendement 15,18% per jaar (laatste 5 jaar)

Meer informatie

Robeco Digital Innovations is een actief beheerd fonds dat wereldwijd belegt in aandelen uit ontwikkelde en opkomende landen.

Geselecteerde fondsen

Er zijn nog geen fondsen geselecteerd. Ga naar de Fondsselector en voeg uw fondsen toe.
Rendement & risico
Morningstar

Uw fondsen hebben een risico van 7 of minder

Klik op de link "Toon risicometer" voor het risico per fonds.

Geselecteerde fondsen

Hier vindt u uw geselecteerde fondsen. Bekijk uw selectie en koop uw fondsen eenvoudig aan.

Sluiten