Evi-Robecopagina's

Omgeving voor beleggers in Robecofondsen

Meerderjarigheid

Als de rekeninghouder 18 jaar wordt, verwijderen wij de wettelijk vertegenwoordiger(s) van de rekening. De rekening is geblokkeerd totdat de meerderjarige rekeninghouder geïdentificeerd is.

Hoe werkt het doorgeven?

Gebruik onderstaand formulier om het e-mailadres van het meerderjarig geworden kind door te geven.

1. Doorgeven e-mailadres
Op de 18e verjaardag sturen wij een uitnodiging naar de wettelijk vertegenwoordiger(s) met het verzoek om het e-mailadres van het kind door te geven

2. Identificatie verzoek naar meerderjarige
Het kind ontvangt een e-mail met het verzoek om zich te identificeren.

3. Tijdelijke blokkade
Op de 18e verjaardag is de rekening geblokkeerd en worden de wettelijk vertegenwoordigers van de rekening verwijderd. Als de rekeninghouder zich aanmeld en identificeert, koppelen we de inloggegevens van de rekeninghouder aan de rekening. En versturen wij een e-mail aan de rekeninghouder zodat hij/zij direct kan inloggen.

4. Inloggen
Na identificatie kan de meerderjarig geworden rekeninghouder inloggen en een eigen tegenrekening opgeven. Als deze is gecontroleerd, kan de rekeninghouder de oude tegenrekeningen verwijderen en is de rekening vrij te gebruiken.

Veelgestelde vragen

  • Als de rekeninghouder 18 jaar wordt, verwijderen wij de wettelijk vertegenwoordiger(s) van de rekening. De rekening is geblokkeerd totdat de rekeninghouder geïdentificeerd is. Daarna heeft alleen de rekeninghouder toegang tot de rekening. Als wettelijk vertegenwoordiger(s) kunt u als gemachtigde toegevoegd worden aan de rekening.

  • Bij het meerderjarig worden dient het kind zich te identificeren en een nieuwe tegenrekening op te geven. Deze tegenrekening dient dezelfde tenaamstelling te hebben als de beleggingsrekening.

  • • Op uw verjaardag ontvangen uw ouder(s)/wettelijk vertegenwoordiger(s) een e-mail om u via een speciale link aan te melden. Nadat zij uw e-mailadres hebben doorgegeven kunt u zich vervolgens identificeren.

    • Op uw 18e verjaardag is de rekening geblokkeerd. Als u zich aanmeldt en identificeert koppelen wij uw inloggegevens zo snel mogelijk aan de rekening. Hierna kunt u inloggen.

    • Na het inloggen is het noodzakelijk dat u een eigen tegenrekening opgeeft. Hierna kunt u de oude tegenrekeningen verwijderen en is de rekening vrij te gebruiken.

  • Via uw persoonlijke omgeving kunt u uw ouders toevoegen als gemachtigde. Ga hiervoor naar Rekening, Instellingen wijzigen, Rekeninghouders.

Geselecteerde fondsen

Er zijn nog geen fondsen geselecteerd. Ga naar de Fondsselector en voeg uw fondsen toe.
Rendement & risico
Morningstar

Uw fondsen hebben een risico van 7 of minder

Klik op de link "Toon risicometer" voor het risico per fonds.

Geselecteerde fondsen

Hier vindt u uw geselecteerde fondsen. Bekijk uw selectie en koop uw fondsen eenvoudig aan.

Sluiten