Evi-Robecopagina's

Omgeving voor beleggers in Robecofondsen

Moet ik in actie komen? Leer van het verleden

Een vraag die menig belegger bezig houdt. Wanneer moet ik mijn beleggingen aan- of verkopen? Is dit het goede moment? Hoofdeconoom Luc Aben bespreekt in onderstaande video's de impact van geopolitieke gebeurtenissen op uw beleggingen.

Bekijk de video's

De impact van geopolitieke gebeurtenissen op uw beleggingen

In deze video legt Luc Aben uit dat losse geopolitieke gebeurtenissen u niet direct onrustig hoeven te maken. Een reeks van dit soort gebeurtenissen kan de groei, inflatie en rente op de lange termijn beïnvloeden.

Flexibiliteit en weerbaarheid van markten

In deze video legt Luc Aben uit dat economieën, samenlevingen, bedrijven en consumenten flexibel en weerbaar zijn. Ondanks de beweeglijkheid blijven de markten veerkrachtig en hebben grote gebeurtenissen zelden een relevante impact op de lange termijn.

We staan voor u klaar

Bij Evi van Lanschot begrijpen we dat beleggen spannend kan zijn, zeker in tijden van geopolitieke onrust. Onthoud dat angst een slechte raadgever is en dat focus op de lange termijn kan helpen om rustig te werken aan uw beleggingsdoelen. Beleggen brengt risico’s met zich en u kunt een deel van uw inleg verliezen. Hebt u vragen of wilt u even overleggen? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag.

Geselecteerde fondsen

Er zijn nog geen fondsen geselecteerd. Ga naar de Fondsselector en voeg uw fondsen toe.
Rendement & risico
Morningstar

Uw fondsen hebben een risico van 7 of minder

Klik op de link "Toon risicometer" voor het risico per fonds.

Geselecteerde fondsen

Hier vindt u uw geselecteerde fondsen. Bekijk uw selectie en koop uw fondsen eenvoudig aan.

Sluiten